Kosmetiikka

ACO Hud

ACO Hud on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, joka harjoittaa omaa tutkimustyötä. Yrityksellä oma tuotekehityslaboratorio, jossa kehitetään erilaisia tuotteita lääkevalmisteistä ylellisiin ihonhoitotuotteisiin.

Atopik

Atopik on kotimainen apteekkikosmetiikkasarja herkälle iholle. Tuotteiden tehoineina ovat suomalainen kaura, mustikka sekä prebiootit.

Avène

Avène on luotettava ja turvallinen ihonhoitosarja, jonka valikoimista löytyy laadukkaita ihonhoitotouotteita kaikille ihotyypeille. Kaikki Avène-tuotteet pohjautuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien.

Cerave

Yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa kehitetty CeraVe on suunniteltu uudistamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria, jotta iho pysyy pehmeänä ja hyvinvoivan näköisenä.

Favora

Favora-tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja, puhtaita ainesosia, joita ihosi tarvitsee voidakseen hyvin. Ilmatiiviit pumppupakkaukset eivät päästä avattuunkaan pakkaukseen epäpuhtauksia, joten säilöntäaineita tarvitaan huomattavasti vähemmän tai ei lainkaan.

La Roche-Posay

La Roche-Posay on viimeisimpien tutkimuksien edelläkävijä ja tarjoaa täydellisen sarjan ihonhoito- ja meikkituotteita kasvoille ja vartalolle. Ihotautilääkäreiden suosittelema.

Okabo Organics

Okabo Organics on uusi, suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet perustuvat ihoa ja hiuksia hoitavaan puhtaaseen Arganöljyyyn.

Vichy

Dermokosmeettista ihonhoitoa vuodesta 1931. Koe mineraalipitoisen lähdeveden ihoa vahvistava voima ja tutustu Vichy-tuotteisiin.